Neonled

      Geen reacties op Neonled

2017, abstract, abstracte vormen

Wanneer je in het donker buiten wil sporten is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent voor mede weggebruikers. Hieromtrent zijn er diverse producten verkrijgbaar die er voor kunnen zorgen dat jij goed zichtbaar bent in het donker. Hierbij kun je denken aan de gele of de oranje veiligheidshesjes, maar je kunt ook gebruik maken van producten waar neonled in verwerkt zit. Zo zijn er bijvoorbeeld arm bandages met neonled verkrijgbaar, of speciale neonled veters voor in je schoenen.

 

Bandages met neonled

Je ziet het regelmatig bij hardlopers bijvoorbeeld, verlichte armbanden. Deze verlichting kan vaak in een aantal standen worden ingesteld. Zo kan het licht in de armband snel knipperen, langzaam knipperen maar ook continu branden. In deze armbanden zit vaak neonled verwerkt. Neonled zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent. Een bijkomend voordeel is dat deze verlichting niet warm wordt. Wel zo handig omdat je geen brandplekken op je armen wil hebben. Ook zijn er speciale lichtgevende veters verkrijgbaar. Zo kun je de veters in jouw schoenen verlichten. Door dit te doen val je nog meer op in het donker en zorg je ervoor dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Ook voor honden zijn er halsbanden verkrijgbaar waar neonled in verwerkt zit.

 

Halsbanden met neonled

In de wintermaanden gebeurt het regelmatig dat je hond uit moet laten in het donker. Dit omdat het ’s morgens later licht wordt, en ’s avonds juist eerder donker. Het is wel belangrijk dat je hond goed zichtbaar is in het donker. Niet alleen voor jou, maar ook voor andere weggebruikers. Doordat automobilisten opmerken dat jij daar aan het wandelen bent met je hond, zullen zij mogelijk wat langzamer gaan rijden. Hiervoor zijn er speciale halsbanden ontwikkeld waar neonled in verwerkt zit. Vaak zijn deze halsbanden eenvoudig oplaadbaar. Na de wandeling kun je deze halsbanden dan eenvoudig opladen, zodat je er voor zorgt dat jouw hond ook de volgende dag goed zichtbaar is tijdens jullie wandelen. Deze halsbanden zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *