Geïllustreerd en bewegend beeld

Motion design

Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk door de digitalisering. Sommige vinden het fijn, anderen blijven liever ouderwets. Als je een presentatie doet, kan getekend en bewegend beeld een goede toevoeging zijn. Denk als architect aan jouw unieke bouwontwerp die tot leven komt. In vaktaal heet dit ook wel Motion design. Naast zo’n presentatie wordt het vaak ook gebruikt voor commercials op tv.

Motion design

Naast bovengenoemde voorbeelden kan je Motion design voor een tal van andere doeleinden gebruiken. Ga je trouwen en wil je een originele uitnodiging? Waarom niet digitaal gaan en je verhaal vertellen via geïllustreerde en bewegende beelden. Het sprookje van jou en je partner komt tot leven op het scherm van je familie en vrienden. Waarschijnlijk ben jij een van de weinigen die het op deze manier doet. Daarnaast is het veel duurzamer dan kaarten printen en kan je het gemakkelijk bewaren, namelijk op de harde schijf van jouw computer.

Voorbeelden Motion Design

Om concreter te maken voor jou hoe dat er dan uit ziet, hier een voorbeeld. Een meneer heeft een goede app bedacht, die hij qua grafische vormgeving bijna af heeft. Echter ontbreekt er nog een mooi uiterlijk die de app aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker maakt. Dan kan je dus gebruik maken van Motion design. Deze app gaat in dit geval over verduurzaming en deze man wil laten zien hoe je dat kan doen door middel van symbolen als bomen. Wat je krijgt te zien is een resultaat van jouw ideeën in bewegend beeld.

Inspiratie Motion design

Is het voorbeeld nog niet duidelijk genoeg en wil je voorbeelden zien, dan kan je klikken op bovenstaande link of even YouTube checken. Typ daar Motion design als zoekwoord in en je krijgt vast een enorm aantal hits die jou een nog duidelijker beeld geven wat het inhoudt. Via Google kom je ook al een eind en dan stuit je wellicht ook op verschillende organisaties. Zo’n Motion design bedrijf op bellen is altijd een goed idee, een specialist kan jou van nog meer advies voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *